Ένα γκολ από πέναλτι έχει δεχθεί ο Βόλος σε τρία παιχνίδια

Ύστερα από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ο Βόλος έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, με τους «κυανέρυθρους» να βγάζουν δύσκολο πρόγραμμα, καθώς αντιμετώπισαν κατά σειρά τους Ατρόμητο, Άρη και ΠΑΟΚ.
Ο Βόλος όχι μόνο ήταν ανταγωνιστικός με τις παραπάνω ομάδες, αλλά ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της μέσα στο γήπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος και πιο «δεμένος», ως ομάδα.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Βόλος παρουσιάζεται εξαιρετικός στην ανασταλτική λειτουργία, καθώς έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε τρία ματς και μάλιστα με χτύπημα πέναλτι (στο ματς με τον Άρη με εκτελεστή τον Μπρούνο Γκάμα), αντιμετωπίζοντας ομάδες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα.
Μετά και την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα ο Βόλος ενισχύεται σημαντικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς ο Αιγύπτιος εξτρέμ μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ομάδα και δίκαια θεωρείται η σπουδαιότερη μεταγραφή στη σύντομη ιστορία του συλλόγου.
Στον Βόλο, πλέον, βλέπουν μπροστά τους την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, για την 4η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 5/10 στις 19.30.
Ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τη μέση του.
Από χθες άρχισε προπονήσεις και ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς υπολείπεται σε φυσική κατάσταση, καθώς δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, λόγω του ότι είχε προβληθεί από κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις