Ανταγωνιστικός ο Βόλος στην πρεμιέρα της Α1

Ανταγωνιστικός εμφανίστηκε ο ΟΥΚ Βόλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο κόντρα σε μια παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας, τον ΝΟ Χανίων. Η ομάδα του Βόλου ηττήθηκε με 8-9 στο κολυμβητήριο Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» από τα Χανιά, δείχνοντας όμως στοιχεία ομάδας που μπορεί να σταθεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία υδατοσφαίρισης της χώρας.

Η ομάδα των Χανίων ξεκίνησε δυνατά και έφτασε να προηγείται με 2-6 στο ημίχρονο. Όμως η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φτάσει δύο φορές σε απόσταση αναπνοής από τους Χανιώτες (7-8 και 8-9). Μάλιστα 30’’ πριν τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Βόλου μείωσαν σε 8-9. Ωστόσο η ομάδα των Χανίων άντεξε την πίεση και πήρε το «τρίποντο», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρβο Μπογκντάνοβιτς που πέτυχε τέσσερα γκολ.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 8-9

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-4, 3-2, 3-1.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ 1, Γκανάτσιος 1, Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Νικολέρης, Γκάτσος, Βλιώρας, Γλούμης 1, Στεργίου 2, Νικηφορίδης 3, Κουφιφδάκης, Νάσιος, Κοκκινάκης, Μπόμπος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Πολύζος 1, Αγιοργούσης 1, Μπατάκης, Μπένετ 2, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 4, Αποστολάκης, Μαζοκοπάκης, Κουμής.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις