Πάθος για την πρώτη νίκη στο Θησέα (pregame)

Μετά από μία ήττα στην πρεμιέρα από τον Οπούντιο στην Αγριά και μία ισοπαλία με τη Νέα Αρτάκη εκτός έδρας, ο Θησέας υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. τη Δήμητρα, για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στοχεύοντας στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Θησέα, Λευτέρης Καλογήρου, τόνισε για το παιχνίδι: «Τα τοπικά ντέρμπι συνήθως είναι κλειστά παιχνίδια και ιδιαίτερα αμφίρροπα. Καμία ομάδα δεν έχει αισθητό πλεονέκτημα έναντι της άλλης. Θα επικρατήσει όποια κάνει τα λιγότερα λάθη».

Από τον Θησέα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Θάνος Μπόρας, Κώστας Οικονόμου και ο στρατευμένος Αρκάδιος Δημητριάδης. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αναγνώστης Μυλωνάς, Θεοχάρης Καρακασίδης, Σπύρος Γκάγκας, Μανώλης Ιακωβίδης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Ηλίας Ρακής, Σταύρος Νιαώτης, Αντώνης Κωστής, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Βαγγέλης Σιγαλάκος, Δημήτρης Λίτσος, Δημήτρης Ζάχος, Ιωακείμ Δουλάς, Αλέξανδρος Σιώμος, Ηλίας Βλάχος, Γιάννης Ζαχαράκης, Σταύρος Βουρδάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις