Για τη δεύτερη νίκη με Απόλλωνα σήμερα ο Παναθηναϊκός

Να «χτίσει» νικηφόρο σερί μετά το… σεφτέ που έκανε στη Λαμία θέλει ο Παναθηναϊκός, που σήμερα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30, Novasports 1) σε εξ αναβολής αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρκετούς «πονοκεφάλους», ειδικά στα μετόπισθεν. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης και Σάντσες, όπως και οι Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Αντονίτο, Αγιούμπ και Ιωαννίδης.

Ελλείψει επιλογών για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε εκεί χθες τον Χατζηγιοβάννη τοποθετώντας μπροστά του, σε ρόλο εξτρέμ, τον Μολό. Τη θέση του Κουρμπέλη στο κέντρο και δίπλα στον Μαουρίσιο θα καλύψει ο Αλεξανδρόπουλος. Στην υπόλοιπη ενδεκάδα δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ματς στη Λαμία. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ στόπερ, ο Ζαγαρίτης αριστερό μπακ, ο Σαβιέρ αριστερό εξτρέμ και οι Καρλίτος-Μακέντα θα είναι στην επίθεση.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Χαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις