Κρίσιμο παιχνίδι με Τρίτωνα δίνει σήμερα ο ΝΟΒΑ

Το κρισιμότερο παιχνίδι της φετινής περιόδου δίνει σήμερα Σάββατο 5/12 στις 5 το απόγευμα ο ΝΟΒΑ. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Γυναικών θα αναμετρηθεί με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας και μόνο σε περίπτωση νίκης θα εξακολουθήσει να έχει ελπίδες…

…για την παραμονή.
Ο ΝΟΒΑ στον πρώτο γύρο έχασε σε όλους τους αγώνες και βρίσκεται καθηλωμένος στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, ενώ ο Τρίτων έχει τέσσερις πόντους μαζί με τον ΚΟΠΙ, με τον οποίο μοιράζεται την 6η θέση.
Αν δεν προκύψει κάποια απουσία της τελευταίας στιγμής τότε ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Ζαφείρης Χαλάς θα παρατάξει τις: Καλαχάνη, Φωτιάδου, Κολημήτρα, Κιούρκα, Τζιανή, Καρπέτα, Καστάνη, Κωστοπούλου, Σαμαρτζή, Σούλια, Γιαβαρίδη, Βλαχάκη.
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Κώστας Κυράνης και Αλέξανδρος Χατζηγούλας. Στη συνέχεια το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Βελιγράδι, 10-23 Ιανουαρίου) και επαναρχίζει στις 30 Ιανουαρίου με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις