Σε δεινή θέση τα Χανιά

Σε δεινή θέση περιέρχονται μεταξύ άλλων και τα Χανιά μετά τις τελευταίες εξελίξεις που καταγράφονται στη Σούπερ Λιγκ 2. Από την ελπίδα ότι θα ξεκινούσαν τα επίσημα ματς, αρχής γενομένης κιόλας από αυτή την Κυριακή, βρίσκονται σε θέση να μη μπορούν να πραγματοποιούν ούτε προπονήσεις!

Στο στρατόπεδο των Χανίων δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι από το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά την ανακοίνωση της καραντίνας. Η Σούπερ Λιγκ 2 πλήττεται ως πρωτάθλημα και για την ακρίβεια συνεχίζει να πλήττεται σφόδρα μετά τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις, όταν η τελευταία φορά που στην προκειμένη περίπτωση η ομάδα των Χανίων είχε αγωνιστεί, ήταν στις 8 Μαρτίου και το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Λεβαδειακό!

Από τότε, οι ποδοσφαιριστές (οκτώ μήνες μετά!) δεν έχουν μπορέσει ν’ αγωνιστούν ξανά, αλλά το χειρότερο είναι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία εικόνα για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα εν όψει της καινούργιας περιόδου.

Από ‘κει και πέρα είναι σαφές -εφόσον τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν αυτή τη στιγμή- ότι οι ποδοσφαιριστές ενδέχεται πολύ σοβαρά να χρειαστεί να υποβληθούν σε μια διαδικασία μίνι προετοιμασίας εφόσον εξακολουθήσουν να μην προπονούνται και επί της ουσίας κριθεί αδύνατο για τις επόμενες ημέρες να μην πραγματοποιούν ομαδικές προπονήσεις.

Βάσει των γεγονότων που καταγράφονται πια, αποδεικνύεται εν πρώτοις τουλάχιστον ότι η Σούπερ Λιγκ 2… πήγαινε για μαλλί (εκκίνηση πρωταθλήματος) και βγαίνει κουρεμένη και μάλιστα “απ’ το γουλί” (διακοπή ομαδικών προπονήσεων)!

Στις τάξεις της ομάδας των Χανίων υπάρχει αναστάτωση, μεγάλος εκνευρισμός για ό,τι έχει συμβεί, αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, το ζητούμενο είναι ν’ αλλάξουν τα πράγματα στην εβδομάδα που ακολουθεί…

athlitiko.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις