Ήττα για τον Ρήγα Φεραίο, 4-1 από τον Πιερικό

Δεν τα κατάφερε ο Ρήγας Φεραίος στην Κατερινή, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον Πιερικό. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για τη 14η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 15:00. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Κουρούπης στο 8΄, Κωνσταντίνου στο 24΄, Παπαδόπουλος στο 34΄ και Καράμπελας στο 51΄, ενώ το μοναδικό τέρμα του Ρήγα Φεραίου σημείωσε ο Σπαθής στο 41΄.

Πώς παρατάχθηκε ο Ρήγας
Ο Κεφαλάς πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά ξεκίνησαν οι Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας και Σπαθής. Κεντρικά χαφ ήταν οι Γούτσιος και Ζενούνι, ενώ ο Γκίκας είχε ρόλο δεκαριού. Στη δεξιά πλευρά ο Λάκης Μπακάλης τοποθέτησε τον Γεωργατζή, ενώ στην αριστερή χρησιμοποίησε τον Σέττο. Μοναδικός προωθημένος των «κυανόλευκων» ήταν ο Κορέτα.

Εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για τους Βελεστινιώτες
Ο Πιερικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8΄ πήρε προβάδισμα. Ο Κουρούπης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κεφαλά, ανοίγοντας το σκορ υπέρ των γηπεδούχων. Μετά από περίπου οκτώ λεπτά, ο Γκίκας εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Γκάγκα να παίρνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 21΄ το πλασέ του Σέττου, έπειτα από προσωπική ενέργεια του ίδιου, έφυγε εκτός εστίας. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πιερικός έκανε δύο τα τέρματα του. Ο Κωνσταντίνου με κεφαλιά από φάουλ του Κουρούπη έγραψε το 2-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, το σουτ του Γκίκα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πιερικού. Στο 33΄ ο Κορέτα έβγαλε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Σέττου πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα της εστίας του Ρήγα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 39΄ ο Ανδρέου ανέτρεψε τον Κορέτα μέσα στην περιοχή του Πιερικού, με το διαιτητή να καταλογίζει αρχικά πέναλτι υπέρ της ομάδας του Ρήγα και στη συνέχεια να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Ανδρέου. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σπαθής, ο οποίος από τα ένδεκα βήματα, μείωσε σε 3-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Σχεδόν ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος
Ο Ρήγας δεν ξεκίνησε καλά ούτε στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να δεχθεί στα έξι πρώτα λεπτά και τέταρτο γκολ. Ο Καράμπελας με σουτ μέσα από την περιοχή των «κυανόλευκων» έγραψε το 4-1. Στη συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προσπάθησε με κάποιες προσωπικές ενέργειες να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 66΄ ο Κορέτα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να μειώσει, διότι δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Μετά από τρία λεπτά ο Γουτούλης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην τελευταία καλή φάση του δευτέρου μέρους, ο Χατζηαθανασίου από κοντά δεν πλάσαρε σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει εκτός εστίας. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Θεοδωρόπουλου. Έτσι, ο Ρήγας γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον Πιερικό.

Σκόρερ: Κουρούπης 8΄, Κωνσταντίνου 24΄, Παπαδόπουλος 34΄, Καράμπελας 51΄, – Σπαθής 41΄
Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος Ν. (Φλώρινας)
Α΄ Βοηθός: Δεμερτζής Ν. (Πέλλας)
Β΄ Βοηθός: Μίσκος Ε. (Πέλλας)
Παρατηρητής: Κώστης Ι. (Λάρισας)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιρινίδης, Κουρούπης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης (25΄ Ανδρέου), Κωνσταντίνου, Πέεφ, Καράμπελας, Γεωργίου (79΄ Δαδάκος), Παπαδόπουλος (68΄ Τροίρης), Τσιώλης
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Ζενούνι (52΄ Γουτούλης), Γούτσιος (46΄ Τσίπης), Γεωργατζής, Γκίκας, Σέττος (74΄ Αλεξίου), Κορέτα

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις