Αρχίζει και δείχνει τις αρετές του ο Γουόρντεν

Έναν διαφορετικό Έρικ Γουόρντεν βλέπουν στα τελευταία παιχνίδια οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γκανέζος επιθετικός ήταν ο κορυφαίος παίκτης των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό και αυτός που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με κεφαλιά στο 13′ της αναμέτρησης. Ήταν μόνιμα «κίνδυνος-θάνατος» για…

…την άμυνα του Κισσαμικού, ενώ έχασε και σπουδαία ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα και στάθηκε άτυχος, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι.
Ο Γουόρντεν σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού (τα πρώτα του γκολ με την ομάδα) και το σπουδαιότερο είναι, πως από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβαίνει και παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος. Συνεργάζεται, δε, άψογα τόσο με τον Ντιέγκο Λεόν, όσο και με τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας, ενώ η ψυχολογία του έχει ανέβει πολύ. Ο Ολυμπιακός, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος περιμένει από παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα (όπως είναι ο Γουόρντεν), να δείξουν τις πραγματικές τους αρετές μέσα στο γήπεδο και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό ψηλά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις