Δεν λείπουν τα προβλήματα στον Βόλο ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται το τριήμερο 28-30 Νοεμβρίου. Ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει την προσεχή Δευτέρα 30/11 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι, πάντως, εκτός έδρας παραμένουν αήττητοι, έχοντας δύο νίκες με Ατρόμητο και Λαμία και μία ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.
Ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σαλβαδόρ Σάντσες (αποβλήθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ), Ζαν Μπαριέντος (έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, καθώς συμπλήρωσε κάρτες), καθώς και οι τραυματίες Τάσος Τσοκάνης (έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου), Σέρτζιο Τέκιο (θλάση). Ο Ίκερ Γκουαροτσένα έχει εγκαταλείψει την ομάδα, όπως ανάφερε η ΠΑΕ και δεν υπολογίζεται και αυτός.
Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Ντααν Ριένστρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Γεράσιμος Μήτογλου, που εξέτισε και αυτός ποινή μιας αγωνιστικής. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις