Άλλαξε χέρια η ΠΑΕ Ασπρόπυργος

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος άλλαξε διοίκηση. Ο Γιάννης Μελετίου πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του στον Θεόδωρο Φαβατά. Παράλληλα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Σπύρου Μαραθωνίτη στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

 Η ανακοίνωση:

«Νέα εποχή ανατέλλει στον Ασπρόπυργο καθώς σήμερα (4/12/2020) ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Γιάννη Μελετίου στον Θεόδωρο Φαβατά, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Γερμανία. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, αφού ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σπύρου Μαραθωνίτη στη θέση του τεχνικού διευθυντή, δήλωσε: «Ζω πολλά χρόνια στο εξωτερικό όμως ποτέ δεν μπορώ να ξεχάσω τη χώρα που γεννήθηκα. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και ήταν σκοπός μου να ασχοληθώ σε διοικητικό επίπεδο. Έτσι, επέλεξα τον Ασπρόπυργο γιατί έχει εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, ενώ πληροί όλες τις προδιαγραφές για να τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Για να τους πετύχουμε, χρειάζονται ικανοί συνεργάτες, γι΄αυτό ανέθεσα το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Σπύρο Μαραθωνίτη τον οποίο γνωρίζω καιρό.

Γνωρίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη και περίεργη χρονιά, αφού το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Όμως οι στόχοι μας εκτείνονται πολύ πιο μακριά από την εφετινή σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο, Γιάννη Μελετίου, ο οποίος μας παραδίδει ένα club που οικονομικά είναι νοικοκυρεμένο όσο λίγα και αγωνιστικά δεν έχει ταβάνι. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη στο δρόμο που εκείνος χάραξε».

Είναι αυτονόητο ότι ο Γ. Μελετίου θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, αφού ο σύλλογος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της δυτικής Αττικής στο πρωτάθλημα της Football League και θα συμμετάσχει στο Νότιο Όμιλο. Ιδρύθηκε το 1995 μετά από συγχώνευση των τοπικών σωματείων της Πανασπροπυργιακού και της Δόξας και αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου. Η πιο λαμπρή σελίδα της Ιστορίας του γράφτηκε στο διάστημα 1970-1975 όταν αγωνιζόταν –ως Πανασπροπυργιακός- στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής και υποβιβάστηκε λόγω αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Αυτές τις εποχές φιλοδοξούν ότι θα ζήσουν ξανά οι φίλοι του Ασπρόπυργου από το 2017 όταν επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις