Ανατροπή και νίκη για Εργοτέλη

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στο Ηράκλειο, «χτύπησε» για ακόμα μία φορά. Ακόμα ένα παιχνίδι που ο Εργοτέλης έμεινε πίσω στο σκορ, ακόμα μία ανατροπή για τους Κρητικούς, που επικράτησαν της Παναχαϊκής με 3-1.

Οι Πατρινοί κατέβηκαν με πάρα πολλά προβλήματα, με ελλειπή αποστολή, όμως κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν το προβάδισμα, με τον Σιατραβάνη να βρίσκει όμορφα τον Κάργα και αυτός να νικάει τον Αθανασίου.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν απάντηση. Ο Μάνος στο 47′ ισοφάρισε, ενώ στο 62′ ο Γρομητσάρης ολοκλήρωσε την ανατροπή. Το τελικό σκορ έγραψε στο 85′ ο Ρέντζας, αποβάλλοντας το άγχος από τους Κρητικούς που εξασφάλισαν ένα πολύτιμο τρίποντο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Άλλα, Γιαλούσης (58′ Γρομητσάρης), Κούτρης, Αυγενικού, Μπουρσέλης, Καλέ, Μάνος, Φουκαράκης (46′ Ντος Σάντος), Ίνιατς (46′ Παμλίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ασίγκμπα, Κάργας, Χούσα (56′ Λαμπρόπουλος), Μουκίδης, Τρίγκας, Μητρόπουλος (46′ Ρουμπάτος), Σαμπατάκος, Χαρτσιάς (51′ Καρβουνιάρης), Σιατραβάνης, Τζίλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις