Προετοιμάζεται για ΠΑΟΚ και Καλλιθέα

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα είναι την προσεχή Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην Αθήνα την Καλλιθέα, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2015. Ωστόσο, νωρίτερα, είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 17/12 το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ…

…για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο και ο αγώνας αποτελεί τυπική διαδικασία για τους «ερυθρόλευκους».
Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν οι αγώνες του Κυπέλου θα διεξαχθούν κανονικά, από τη στιγμή που ο ΠΣΑΠ έχει κηρύξει απεργία και καλεί τα μέλη του, τους ποδοσφαιριστές να μην αγωνιστούν. Από την άλλη η ΕΠΟ απειλεί με τιμωρία τις ομάδες που δεν θα κατέβουν να παίξουν και το θέμα αναμένεται μέχρι σήμερα να ξεκαθαρίσει.
Στην περίπτωση, πάντως, που γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, καθώς ο Παπαδόπουλος θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί ξεκούραστη και έτοιμη να δώσει τη μάχη με την Καλλιθέα στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τα προβλήματα, αυτά παραμένουν τα ίδια, καθώς τραυματίες είναι οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Ορέστης Νικολόπουλος, οι οποίοι θα αργήσουν να επιστρέψουν. Ο Δημήτρης Αρβανίτης εξέτισε την ποινή του και είναι ετοιμοπόλεμος,.
Χθες Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ από σήμερα οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις