Δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό Β. ο Λεόν

Στον Ολυμπιακό Βόλου περίμεναν πως και πως την επιστροφή του Ντιέγκο Λεόν από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και υπολόγιζαν πολύ στις δυνατότητές του. Μάλιστα, πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Κώστας Θεοδώρου, είχε τονίσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, πριν την επιστροφή του Ισπανού στους αγωνιστικούς χώρους, πως ο Λεόν αποτελεί το 65% της ομάδας και η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση θα «σήκωνε» αγωνιστικά τον Ολυμπιακό.

Ο Λεόν επέστρεψε υγιής στα γήπεδα, ωστόσο, με τη συμπεριφορά του έχει θέσει εκτός ομάδας τον εαυτό του. Μετά το παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα, όπου η απόδοσή του ήταν μετριότατη, ο ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν γυμνάστηκε, με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ωστόσο, να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πως, πέρα του Διαμαντόπουλου, δεν υπάρχει άλλος τραυματίας παίκτης στην ομάδα.

Ο Λεόν συνεχίζει να δηλώνει ο ίδιος τραυματίας και φαίνεται καθαρά πως έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα. Την Παρασκευή δεν γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ήδη αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Αθήνα για το παιχνίδι με την Καλλιθέα την Δευτέρα (21/12).

Το θέμα που προκύπτει στην ομάδα είναι μεγάλο, καθώς μετά τον Λουίς Μοράν και ο έτερος Ισπανός του Ολυμπιακού Ντιέγκο Λεόν θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή, αν θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, σε μια περίοδο όπου ο Ολυμπιακός, αν δεν αλλάξει η απόφαση της ΕΠΟ, δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές τον Ιανουάριο, καθώς δεν πέρασε το δεύτερο στάδιο αδειοδότησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις