Λόπεθ στους παίκτες για ΑΕΚ: Κάντε το όπως στο Κύπελλο

Πέφτει την Κυριακή η αυλαία της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ, με τη διεξαγωγή και των επτά παιχνιδιών την ίδια ώρα. Ο Βόλος θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο την ΑΕΚ, την οποία αντιμετώπισε στις 4/3 για το Κύπελλο Ελλάδος, την οποία και κέρδισε με 1-0. Αποκλείστηκε, ωστόσο, από τα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς η ΑΕΚ είχε νικήσει με 4-2 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ, η οποία θα έρθει στον Βόλο για να πάρει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο στη 2η θέση της κατάταξης.

Ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες του, χωρίς να δίνει η ομάδα κάποιο παιχνίδι μεσοβδόμαδα, όπως συνέβη πρόσφατα, όπου μέσα σε έξι μέρες ο Βόλος έδωσε τρία πολύ δυνατά ματς.

Υπάρχει καλή ψυχολογία στους «κυανέρυθρους», παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Βόλος έδειξε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ πως μπορεί να κοιτάξει την «Ένωση» στα μάτια και όπως τόνισε ο Λόπεθ στους παίκτες του: «Το κάναμε στο Κύπελλο και κερδίσαμε την ΑΕΚ, μπορούμε να το κάνουμε ξανά και στο πρωτάθλημα». Ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του και περιμένει από τους παίκτες να βγάλουν ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι τους, αν και η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι τελείως διαφορετική, σε σχέση μ’ αυτή του Κυπέλλου.

Περιμένουμε να δούμε μια διαφορετική ΑΕΚ και όχι αυτή που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι της 4ης Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό, η οποία είχε έρθει για να διαφυλάξει το 4-2 υπέρ της από το πρώτο παιχνίδι, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει διάφορα πειράματα στην ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις