Παραίτηση Μαραθωνίτη – Στον “αέρα” ο Ασπρόπυργος

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η χθεσινή παραίτηση του τεχνικού διευθυντή του Ασπρόπυργου, κ. Σπύρου Μαραθωνίτη, ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Δυτικής Αττικής, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Μετά τη λιτή ανακοίνωση παραίτησης του κ. Μαραθωνίτη, ακολούθησε ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στο FB, την οποία υπογράφει ο κ. Μαργέτης, ως πρόεδρος Δ.Σ. διορισμένου από το πρωτοδικείο Αθήνας. Ανάμεσα σε όσα αναφέρει ο προσωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ, είναι αξιοσημείωτη αναφορά πως δεν είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας κι αν έχουν μεταβιβασθεί οι μετοχές στον κ. Φαβατά

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των δύο ανδρών που δείχνουν πως ο Ασπρόπυργος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ενώ εκκρεμεί και η απόκτηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ:

H δήλωση παραίτησης του Σπύρου Μαραθωνίτη από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας του Ασπρόπυργου:

«Αποφάσισα να αποχωρήσω από την Ένωση Ασπροπύργου
Καλή επιτυχία στην ομάδα
Ευχαριστώ τον μεγάλο μέτοχο Γιάννη Μελετίου, τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την συνεργασία τους και όλους όσους βοήθησαν μέχρι τώρα».

Η τοποθέτηση του προέδρου του διορισθέντος εκ του πρωτοδικείου Αθηνών διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου, κ. Γιώργου Μαργέτη:

Προτεραιότητα δική μου για την Ένωση Ασπροπύργου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση της ομάδας στο επικείμενο πρωτάθλημα της FL.

Παρέλαβα πριν λίγες μέρες μια ήδη διαμορφωμένη ομάδα με ρόστερ και τεχνικό επιτελείο επιλεγμένο από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μαραθωνίτη τον οποίο και βρήκα στην ομάδα τοποθετημένο από τον κ. Φαβατά.

Ξαφνικά εχθές μου υπέβαλλε την παραίτησή του 12 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ενώ όλα τα θέματα της ομάδας μέχρι εκείνη τη στιγμή τα χειρίζονταν εκείνος αποκλειστικά.

Λόγω της παραίτησης του κ. Μαραθωνίτη, επιφυλάσσομαι για οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσω στην ΠΑΕ, να ενημερώσω τους φίλους της ομάδας για το τί ακριβώς συμβαίνει.

Αναμένω δε από τον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης Ασπροπύργου να ενημερώσει εμένα και την διοίκηση ως οφείλει για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ, παλαιότερα αλλά και τρέχοντα, τα οποία εκείνος είχε αναλάβει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με την ομάδα καθώς επίσης περιμένω να διευκρινίσει και να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και την επικείμενη μεταβίβαση μετοχών στον κ. Φαβατά.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε φάση διερευνητική για όλα αυτά, οι προσπάθειες οι δικές μου καθώς και των συνεργατών μου, έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου για την έναρξη του επικείμενου πρωταθλήματος.

Ο χρόνος που απομένει για διορθωτικές κινήσεις είναι πράγματι πλέον λιγοστός, παρόλα αυτά θα πράξουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να ενισχυθεί η ομάδα ακόμα περισσότερο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του διορισθέντος εκ του πρωτοδικείου Αθηνών ΔΣ

Γιώργος Μαργέτης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις