Ψάχνουν για προπονητή στον Ολυμπιακό Β.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου. Ωστόσο, με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, με τους παίκτες να φεύγουν και την οικονομική κατάσταση να είναι δραματική, πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος αξιόλογος προπονητής, με όνομα…

…στην κατηγορία, να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Μέχρις ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου, την επιμέλεια των προπονήσεων έχουν οι Παντελής Παντελόπουλος και Κώστας Γρηγοριάδης.
Θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της για το μέλλον του Ολυμπιακού, αν και όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν με παίκτες που έχουν μικρά συμβόλαια, τη στιγμή που ο στόχος της ανόδου δεν υφίσταται πλέον. Τα προηγούμενα τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Football League, πάλεψε μέχρι τέλους για την άνοδο κάνοντας πρωταθλητισμό, χωρίς ωστόσο να πετύχει το στόχο.
Φέτος, η διοίκηση έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, από την πρώτη κιόλας μέρα καθιέρωσε το μότο «ή τώρα ή ποτέ», για να φτάσουμε στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν εκτός στόχου.
Το υπάρχον ρόστερ, μετά την αποχώρηση αρκετών παικτών, είναι πολύ μικρό κι αν δεν υπάρξει δυνατότητα για μεταγραφές τον Ιανουάριο, τότε θα δούμε αρκετούς παίκτες από την ομάδα Κ19 να προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο Θωμάς Μακρής, προπονητής της ομάδας Κ19 του συλλόγου, να αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν από την ομάδα Νέων. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες, όταν και θα κλείσει το θέμα του προπονητή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις