Αποχωρεί μια ενδεκάδα παικτών από τον Ολυμπιακό Β.

Το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγάλο στον Ολυμπιακό, λόγω κυρίως της υπόθεσης Τικάο, που δεν επιτρέπει στη διοίκηση να σηκώσει το βάρος, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, πάντως, να τονίζουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν πως θα πορευτούν με τα υπάρχοντα προβλήματα, μέχρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα. Είναι λογικό παίκτες…

…με βαριά συμβόλαια να αποτελέσουν παρελθόν. Οι τέσσερις ξένοι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, καθώς ήδη οι Ντιέγκο Λεόν, Ροντρίγκο Ντεπέτρις και Έρικ Γουόρντεν σταμάτησαν τις προπονήσεις, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ντάριο Φερνάντες.
Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Ντάσιος θα κινηθεί κι αυτός να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως και ο Κυριάκος Στρατηλάτης. Ο Ορέστης Νικολόπουλος κατέθεσε προσφυγή, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Δημήτρης Καραμανλής. Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ηλίας Τσιλιγκίρης, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς αναμένεται να πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήδη, όπως έχει γράψει το goalpost.gr ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της Ηπείρου, ενώ και ο Ολυμπιακός θα συναινέσει στη μεταγραφή του 21χρονου μεσοεπιθετικού στους Γιαννιώτες, παίρνοντας ένα μικρό χρηματικό ποσό. Ο Νικολιάς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2016 και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, με το συμβόλαιο να τίθεται σε ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι. Όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός θα δώσει τη δυνατότητα στο Νικολιά να πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Επίσης και ο Στράτος Χιντζίδης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να στεριώσει στην ομάδα, ενώ θυμίζουμε πως και πέρυσι τέτοιο καιρό είχε αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους», για να αγωνιστεί για ένα εξάμηνο στον Αγρ. Αστέρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις