Ν. Φαρμάκης: Όλοι σήμερα και αύριο στη γιορτή του Θεσσαλικού μπάσκετ

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ που θα γίνει σήμερα Σάββατο (5-9 μ.μ) και αύριο Κυριακή (6-8μ.μ) στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του ΕΑΚ στο Βόλο. Ο εκ των υπευθύνων εκ μέρους της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΘ στο Βόλο, γνωστός Βολιώτης παράγοντας του μπάσκετ κ. Νίκος Φαρμάκης τόνισε στο goalpost.gr: «Σήμερα και αύριο γιορτάζει το Θεσσαλικό μπάσκετ. Το φάιναλ-φορ του κυπέλλου αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση και πιστεύουμε πως θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία…

…Καλοσωρίζουμε στο Βόλο τον πρόεδρο της ΕΟΚ και ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, καθώς και τον πολύπειρο παράγοντα και Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλούς αγώνες στις τέσσερις φιναλίστ, στον Γ.Σ.Βόλου, στη Νίκη Βόλου, στον Γ.Σ. Σοφάδων και στον Γ.Σ. Φαρσάλων και καλούμε τους φιλάθλους να γεμίσουν σήμερα και αύριο το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ για ν’ απολαύσουν όμορφο θέαμα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που κάνουμε για να ενισχύσουμε τη «Φλόγα».
Το Θεσσαλικό μπάσκετ έχει ανάγκη από ανάλογες διοργανώσεις και ευελπιστούμε πως όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις