Πρώτη ήττα για την Καλαμάτα, 2-1 από την Καλλιθέα

Η Καλλιθέα με ανατροπή υποχρέωσε την Καλαμάτα στην πρώτη της ήττα στη Football League με 2-1 για την 7η αγωνιστική σε αγώνα που έγινε στο Ελ Πάσο! Σταύρου και Στούπης τα γκολ για την ομάδα του Τάτση. Είχε προηγηθεί με πέναλτι του Μαρκόφσκι η Μαύρη Θύελλα.

Η Καλαμάτα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να γίνει απειλητική. Δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά βρήκε το γκολ από την άσπρη βούλα. Ο Κωνσταντινόπουλος κέρδισε πέναντι στο 27′ και ο Μαρκόφσκι το μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 0-1. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση μετά το γκολ των φιλοξενουμένων προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 31ο λεπτό ο Μαρουκάκης κόπηκε από τον Μπακαγιόκο τελευταία στιγμή πρωτού εκτελέσει τον Ταΐρη. Και στο 40ο λεπτό ο Σταύρου βρήκε το χώρο μέσα στην περιοχή της Μαύρης Θύελλας και με χλυαρό πλασέ έκανε το 1-1 με τον Ταΐρη να στέκεται άτυχος αφού η μπάλα βρήκε και στο σώμα του προτού καταλήξει στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχεται η Καλαμάτα στο εφετινό Πρωτάθλημα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Καλαμάτα να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ, αφού ο Παυλίδης από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα αουτ!

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά. Η Καλαμάτα… λες και δεν βγήκε στο γήπεδο! Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Μαρουκάκης κόπηκε πρωτού εκτελέσει. Μέσα σε δύο λεπτά (50′ και 51′) ο Παπαγγέλης έχασε διπλή ευκαιρία για να ανατρέψει το σκορ! Κάτι το οποίο συνέβη με τη εσχάτη των ποινών στο 56ο λεπτό. Ο Αλεξόπουλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή του Ταΐρη και Πολυχρόνης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Στούπης το εκτέλεσε ψύχραιμα, νίκησε τον Ταΐρη και έκανε το 2-1. Η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει και με τον Κέρι στο 68′ απείλησε με την κεφαλιά του τελευταίου να περνάει αουτ!

Ο Αναστόπουλος τα έπαιξε όλα για όλα στα τελευταία λεπτά. Έβαλε όλα τα επιθετικά του όπλα στο ματς, πίεσε για την ισοφάριση αλλά το γκολ δεν ήρθε. Λάθος επιλογές στην τελική πάσα και η μαζική άμυνα της Καλλιθέας κράτησαν το 2-1 ως το τέλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάτσης): Πάντος, Μουσταφίδης, Κρητικός (85′ Θεοδωράκης), Καλύβας, Χοτζάλι (70′ Παντελίδης), Παπαγγέλης, Στούπης (85′ Σάμιος), Σταύρου (70′ Τσιντώνης), Μαρουκάκης (62′ λ.τ Καββαδίας), Καντέ, Ενγκουέμ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβίνγκα (80′ Φελίπε), Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος (60′ Μπουσμπίμπα), Παυλίδης (80′ Ηλιόπουλος), Αλεξόπουλος (60′ Σουμπίνιο), Μαρκόφσκι, Κέρη (80′ Νατσιόπουλος).

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις