Νέα εποχή με Βασίλη Βούζα στον Ολυμπιακό Βόλου

Νέα εποχή στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Βασίλη Βούζα να «πιάνει» δουλειά και να προπονεί για πρώτη φορά τους «ερυθρόλευκους» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Ο 55χρονος τεχνικός είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας και μαζί με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, άρχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι της 5ης Μαΐου με τον Πιερικό στην Κατερίνη, με το οποίο πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου της Φούτμπολ Λιγκ στο Βόρειο όμιλο.

Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» πιστεύει πως η διαφορά των επτά βαθμών από την κορυφή μπορεί να καλυφθεί και ο Ολυμπιακός να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Θα χρειαστεί, ωστόσο, μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα θα πρέπει να δείξει τις μεγάλες της δυνατότητες, με το παιχνίδι, πάντως, κόντρα στον Πιερικό να είναι καθοριστικής σημασίας.

Με νίκη θα αλλάξει και η ψυχολογία, η οποία όπως είναι φυσικό δεν είναι και η καλύτερη, μετά από τις τρεις σερί νίκες που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρωτάθλημα, από Πανσερραϊκό και Καβάλα εντός έδρας και Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις