Ετοιμάζει την αντεπίθεσή του ο Ολυμπιακός Β. στο δεύτερο γύρο

Εννέα βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και επτά από την 2η βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ στο Βόρειο όμιλο. Οι 13 βαθμοί συγκομιδή σε εννέα παιχνίδια είναι μικρή, για μια ομάδα που ξεκίνησε τη φετινή χρονιά, με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να τερματίσει στην πρώτη δυάδα.

Σε εννέα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει μόλις οκτώ γκολ, με μ.ο. λιγότερο από ένα τέρμα ανά παιχνίδι. Μάλιστα, αν βγάλουμε τα τρία γκολ που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης, η ομάδα σκόραρε τέσσερα τέρματα σε οκτώ παιχνίδια. Σε κανένα από αυτά δεν σημείωσε πάνω από ένα γκολ, ενώ σε τρεις αναμετρήσεις (με Βέροια, Πανσερραϊκό και Θεσπρωτό), δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε τέσσερα ματς κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους (με Τρίγλια, ΑΕΠ Κοζάνης, Απόλλωνα Πόντου και Αλμωπό Αριδαίας). Μόλις τρεις παίκτες έχουν σκοράρει και συγκεκριμένα οι Παπαδημητρίου (πρώτος σκόρερ με έξι γκολ), Βουκελάτος και Φιλίποβιτς από ένα.

Από τις τέσσερις νίκες που έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» οι δύο είναι εντός έδρας και οι δύο εκτός. Έχουν κερδίσει τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έχουν ηττηθεί στο Βόλο από τους τρεις πρωτοπόρους.

Μπροστά υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος. Δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες του Ολυμπιακού να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με την Τρίγλια στη Χαλκιδική. Η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Πιερικό στην Κατερίνη (1-1) και ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια.

Ο Βασίλης Βούζας προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία στην ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να αφομοιώνουν τα όσα ζητεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις