Γ. Μαργέτης: Ακόμη περιμένω απαντήσεις από τους αρχηγούς για τα ματς με Σαντορίνη και Βλαχιώτη

Στους παίκτες της ομάδας του απάντησε ο πρόεδρος του Ασπρόπυργου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους δύο εντός έδρας αγώνες με Σαντορίνη και Αστέρα Βλαχιώτη, για τους οποίους, όπως αναφέρει, ακόμη περιμένει απαντήσεις από τους αρχηγούς.

«Έχω ζητήσει κάποιες εξηγήσεις –απαντήσεις από τους αρχηγούς της ομάδας σχετικά με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα πρόσφατα παιχνίδια εναντίον του Αστέρα Βλαχιώτη και της Σαντορίνης στην έδρα μας, εξηγήσεις – απαντήσεις τις οποίες ακόμα περιμένω» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αφήνοντας υπονοούμενα που έρχονται ως συνέχεια στις δηλώσεις του Ηλία Φυντάνη. Αναλυτικά:

Όσον αφορά την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ σχετικά με τις οφειλές της ομάδας απέναντί τους, είναι δεδομένο ότι η φετινή σεζόν ήταν οικονομικά δύσκολη για τις περισσότερες ομάδες και ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Football League.

Ας μην ξεχνάμε πως ώρες μόλις πριν από τον πρόσφατο αγώνα μας εναντίον της Ρόδου οι ποδοσφαιριστές της αντιπάλου μας είχαν εκδώσει παρεμφερή ανακοίνωση σχετικά με τις οφειλές. Βέβαια αυτό δεν τους σταμάτησε από το να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη και να έχουν την ομάδα της Ρόδου στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Απορώ εάν οι ποδοσφαιριστές της δικής μας ομάδας αναλογίστηκαν πριν προβούν στη δήλωση τους ότι η δική μας ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα και είναι ήδη υποβιβασμένη.

Επίσης έχω ζητήσει κάποιες εξηγήσεις –απαντήσεις από τους αρχηγούς της ομάδας σχετικά με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα πρόσφατα παιχνίδια εναντίον του Αστέρα Βλαχιώτη και της Σαντορίνης στην έδρα μας, εξηγήσεις – απαντήσεις τις οποίες ακόμα περιμένω.

Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν καλά ότι υπήρξα ειλικρινής απέναντί τους σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα και παρότι το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους ήταν απολύτως ανεπιτυχές αγωνιστικά, περιμένουμε τα υπόλοιπα χρήματα των τηλεοπτικών και το ποσοστό στοιχήματος για να διεκπεραιώσουμε τουλάχιστον τα βιοποριστικά τους θέματα.

Τέλος όσον αφορά το θέμα της αναστολής των παικτών το οποίο έθιξαν, τους καλώ να ανατρέξουν σε προηγούμενες δηλώσεις μου όπου καυτηριάζω την επιπολαιότητα και την αμάθεια συγκεκριμένου παράγοντα που είχε τις τύχες τις ομάδας στα χέρια του πριν αναλάβω.

Σαφώς όπως παντού και πάντα, υπάρχουν κι εξαιρέσεις στα θέλω, τα πως και τα γιατί, σε ότι αφορά μεμονωμένα κάποιους από τους διαμαρτυρόμενους, αλλά δεν είναι της παρούσης. Όταν θα γίνει ο γενικός απολογισμός της ομάδας στο τέλος, θα αναφέρω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που θα αφορούν αρκετούς.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Μαργέτης

Πριν από λίγες ώρες οι παίκτες του Ασπρόπυργου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσαν πως τους οφείλονται χρήματα αρκετών μηνών:

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου αποφασίσαμε να μιλήσουμε δημόσια, με αφορμή την ‘ανακοίνωση’ της διοίκησης όπου δημοσιοποίησε το μέλλον αρκετών από εμάς μέσω των social media που διατηρεί η ομάδα και χωρίς πρωτίστως να υπάρξει η οποιαδήποτε κατ’ ιδίαν συζήτηση, εξέλιξη που μας προσβάλει ως ανθρώπους και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός πως πληροφορούμαστε τις προθέσεις και θέσεις της ομάδας μας από το Facebook όχι μόνο μας προσβάλει αλλά και είναι άκρως μειωτικό απέναντί μας. Προφανώς ορισμένοι λησμονούν πως για μήνες αντιμετωπίζουμε σωρεία προβλημάτων που ουδέποτε δημοσιοποιήσαμε, με γνώμονα το καλό της ομάδας που αγωνιζόμαστε. Πλέον όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Αντί λοιπόν για ανακοινώσεις στο Facebook που αφορούν το μέλλον μας θα θέλαμε να ακούσουμε/διαβάσουμε κάποια αντίστοιχη τοποθέτηση και για το ότι συσσωρεύτηκαν προς εμάς οφειλές μηνών, αφού μόνο ορισμένοι εξ’ ημών λάβαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν έναντι μισθού, χωρίς πάντως το καταβληθέν ποσό να ξεπερνά κάθε φορά τα 200 ευρώ. Ούτε το επίδομα της πολιτείας δεν ήταν δυνατόν να εισπράξουμε, αφού δεν δηλωθήκαμε στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ με ευθύνη της διοίκησης.

Την ίδια στιγμή συνάδελφοί μας απειλούνται με έξωση από τα σπίτια που διαμένουν καθώς υπάρχουν απλήρωτα ενοίκια, ενώ όσοι κληθήκαμε να αναζητήσουμε τη βοήθεια φυσιοθεραπευτών καταβάλαμε και το αντίτιμο για τις υπηρεσίες τους. Ευρύτερα οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς το κατάλληλο ιατρικό προσωπικό κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας, αλλά ως ποδοσφαιριστές πάντα τοποθετούσαμε το καλό της ομάδας πάνω από όλα.

Ως ‘ανταπόδοση’ γινόμαστε μάρτυρες ανακοινώσεων για αποδεσμεύσεις συναδέλφων μας χωρίς να υπάρξει προσωπική ενημέρωση και φυσικά διευθέτηση των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους. Είναι οι ίδιοι που παρότι για μήνες αντιμετώπιζαν όλα τα παραπάνω προβλήματα μετέβησαν αυθημερόν στο Βόλο για το παιχνίδι με τη Νίκη, αλλά πλέον στιγματίζονται.

Ο σεβασμός είναι από τις θεμελιώδεις αξίες του ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου”

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις