Κέρι «Δίκαια κατακτάμε την πρώτη θέση»

Μιλά αποκλειστικά στο taklin.gr για την νίκη με Καλλιθέα, τον κόσμο, τον κ. Πρασσά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Αιγάλεω. 

Έναν βαθμό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της πρώτης θέσης βρίσκεται η Καλαμάτα μετά και την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής.

Η Μαύρη Θύελλα επικράτησε στο ντέρμπι με 1-0 της Καλλιθέας και συνάμα με την ήττα της Ρόδου αποσπάστηκε πέντε βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Εκ των πρωταγωνιστών της Κυριακάτικης αναμέτρησης ήταν ο Λόρι Κέρι που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή του Νίκου Αναστόπουλου. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έκανε αισθητή την παρουσία του, έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και ήταν ο άνθρωπος που από δική του σέντρα ήρθε το νικητήριο γκολ.

Και πάμε να δούμε τι ακριβώς εννοούμε με το παραπάνω. Ο Κέρι μπήκε στο παιχνίδι στο 67′ στη θέση του Σουμπίνιο και κατάφερε να δημιουργήσει τέσσερις ευκαιρίες.

1) Ο Κέρι στο 69′ έκανε το γύρισμα από αριστερά και από φάση διαρκείας, η μπάλα έφθασε στον Μαρκόφσκι που πλάσαρε με πλάτη προς την εστία για να μπλοκάρει ο γκολκίπερ, που βοηθήθηκε από την κόντρα που έβαλε ο Μουσταφίδης.

2) Στο 79′ ο Κέρι δοκίμασε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

3) Στο 94′ Ο Κέρι από αριστερά με «γλυκιά» σέντρα έφερε την μπάλα στην περιοχή και ο Μπακαγιόκο σε ρόλο φορ, με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Κουρεπίνη γράφοντας εν μέσω αποθέωσης το 1-0.

4) Στο 95′ λίγο έλειψε μάλιστα η Καλαμάτα να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας απέκρουσε εξ επαφής πλασέ του Κέρι.

Κέρι: «Η ομάδα ήταν αρκετά καλή»

Ο ίδιος, μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr. Σε ερώτηση μας πως πήγε η ομάδα στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.  «Η ομάδα ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είχε ρυθμό, πίεση στην αντίπαλη άμυνα και δημιούργησε φάσεις για να σκοράρει. Το ότι βάλαμε το γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης δείχνει ότι παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και για αυτό δικαιωνόμαστε.

«Δίκαια η πρώτη θέση»

Σε επόμενη ερώτηση μας: Πώς είδες φέτος το πρωτάθλημα και εάν η Καλαμάτα δίκαια κατακτά την άνοδο και πρώτη θέση;

«Το πρωτάθλημα σε σχέση με την μικρή του διάρκεια και το ότι είχαμε 13 μήνες να αγωνιστούμε, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η Μαύρη Θύελλα κατακτά δίκαια την πρώτη θέση αφού δείξαμε σταθερότητα στην απόδοση μας. Ήμασταν καλύτεροι από τις άλλες ομάδες με βάθος στο ρόστερ και είχαμε την καλύτερη άμυνα».

«Η Καλαμάτα μπαίνει στους αγώνες για να νικήσει»

Σε νέα ερώτηση μας: Πώς βλέπεις το επόμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω;

«Η Καλαμάτα μπαίνει στους αγώνες για να νικήσει. Παίζουμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο που χρειάζεται βαθμούς, ενώ εμείς τυπικά θέλουμε ένα πόντο για να στεφθούμε πρωταθλητέςςςς».

«Ο κόσμος μας έλειψε αλλά του χρόνου θα είμαστε όλοι παρέα»

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας. «Ο κόσμος μας έλειψε λόγω του covid αλλά είχαμε την συμπαράσταση τους στις γύρω πολυκατοικίες και έξω από το γήπεδο.τους ευχαριστώ και εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι παρέα στο γήπεδο.

«Ο κ. Πρασσάς έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα μας»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πρασσά που από την πρώτη στιγμή είναι κοντά μας. Τον γνωρίσαμε από κοντά και είναι ευτυχία να υπάρχει στην ομάδα. Έχει μεγάλα όνειρα για τον σύλλογο μας και πιστεύω και του χρόνου να χαρίσουμε σ αυτόν και τους φιλάθλους μας υπέροχες στιγμές».

«Ήρθα με στόχο να βοηθήσω την ομάδα»

Τέλος, σε ερώτηση μας για την «γλυκιά» σέντρα που έβγαλε όπου ήρθε και το γκολ, μας ανέφερε: «Όσον αφορά την κομβική ασίστ μου. κοιτάω να προσπαθώ για το καλό της ομάδας και δεν βάζω το (εγώ) μου πάνω από την ομάδα για να σκοράρω. Αν έρθει η ευκαιρία να σκοράρω καλώς να έρθει αλλά αν δω ότι είναι σε καλύτερη θέση ο συμπαίκτης μου εννοείται θα του δώσω ασίστ να το βάλει αυτός και να βγει κερδισμένη η ομάδα.

Φέτος ήρθα με στόχο να βοηθήσω είτε με γκολ, είτε με ασίστ είτε με την εμπειρία μου να ανεβάσω την Καλαμάτα και όχι να βάζω αποκλειστικά γκολ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις