Ιάλυσος: Κανονικά ο Τερζίου με Βλαχιώτη

Στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Σ. Ρόδος, ο ποδοσφαιριστής του ΓΑΣ Ιάλυσος Πολύδωρος Γκέζος αντίκρισε κίτρινη κάρτα η οποία ήταν η τέταρτη από την αρχή του πρωταθλήματος της Football League.

Επομένως οι άνθρωποι των «τοξοβόλων» θα πρέπει να επιλέξουν σε ποιο από τα δύο παιχνίδια που απομένουν, ο έμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε.

Οι «ερυθροκίτρινοι» αποφάσισαν…. ο Πολύδωρος Γκέζος να εκτίσει την τιμωρία του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στο Νότιο όμιλο, με αντίπαλο την ομάδα της Καλαμάτας, προκειμένου να είναι διαθέσιμος στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου, ο Βαγγέλης Χαντές υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Άλμπαν Τερζίου που εξέτισε την ποινή από την αποβολή του στο παιχνίδι με την Επισκοπή.

Στα αγωνιστικά

Την ευκαιρία να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς ο Βαγγέλης Χαντές τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν.

Σήμερα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος οι «ερυθροκίτρινοι», προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις