Χανιά: «Χτενίζουν» την αγορά για ποδοσφαιριστές κάτω των 25

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι τα Χανιά πρόκειται να “χτενίσουν” την αγορά, κάτι που ήδη άλλωστε κάνουν ώστε να εξευρεθούν οι παίκτες που θα σχηματίσουν το δυναμικό της ομάδας τη νέα περίοδο.

Οι γνωστοί περιορισμοί που επιβάλλει η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ έχει φέρει εδώ και λίγες ημέρες τα Χανιά μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα, την οποία αναμένεται να διαχειριστεί ακόμα καλύτερα αρχής γενομένης από την Τρίτη, οπότε και θα βρίσκεται στα Χανιά, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι επιλογές των Χανίων είναι πλέον συγκεκριμένες και ειδικότερα αυτό που καλούνται ν’ αναζητήσουν, συνοψίζεται ως εξής.
• Δικαίωμα μεταγραφών Ελλήνων παικτών, η ηλικία των οποίων θα είναι κάτω των 25 ετών, δεν θα ξεπερνά δηλαδή αυτό το όριο.

• Δυνατότητα απόκτησης έως τριών (3) Ελλήνων ή αλλοδαπών ανεξαρτήτως ηλικίας.

• Προσθήκη ξένων παικτών αποκλειστικά κάτω από 23 ετών.

Με δεδομένες τις δύο μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, τα Χανιά έχουν αποκτήσει τον 23χρονο Μασούρα ενώ η δεύτερη ή η πρώτη χρονικά κίνηση αφορά τον γεννηθέντα το 1995 (δηλαδή είναι 26 ετών) Μπαΐροβιτς. Επομένως ο Σουηδός με σερβική καταγωγή επιθετικός έχει μετατραπεί αυτή τη στιγμή ως η πρώτη από τις τρεις μεταγραφές που έχει το περιθώριο να αποκτήσει η ομάδα, εκκρεμώντας δύο δηλαδή ακόμη, που θα είναι είτε Έλληνες, είτε αλλοδαποί παίκτες.

Είναι σαφές πως οι προσθήκες που πρέπει ν’ ακολουθήσουν, προκύπτει να χρειάζεται να είναι ουκ ολίγες, γι’ αυτό και σημειώνουμε πως τα Χανιά “χτενίζουν” ήδη την αγορά προκειμένου ν’ αποκτήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να παρουσιάσουν πάνω απ’ όλα μια ανταγωνιστική ομάδα, που είναι και το βασικό πλέον ζητούμενο.

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις