Στον Ρήγα Φεραίο ο Γιώργος Τσιλίγκος

Ο Γιώργος Τσιλίγκος αποτελεί την πέμπτη φετινή μεταγραφή του Ρήγα Φεραίου. Ο ικανός τερματοφύλακας πέρυσι ανήκε στο ρόστερ του Πυράσου, ενώ την περίοδο 2019-20 στέφτηκε πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣΘ με τη Δήμητρα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ρήγα Φεραίου είναι η εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Τσιλίγκου. Ο 31χρονος τερματοφύλακας θεωρείται από τους κορυφαίους στο χώρο, έχοντας αποδείξει μέσα στα γήπεδα τις ικανότητές του. Η δε εμπειρία του είναι δεδομένη με τον αριθμό των συμμετοχών του να είναι τριψήφιος.

Επί σειρά ετών υπερασπίστηκε την εστία του Πυράσου σε Γ’, Δ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΘ, ενώ τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ τοπική κατηγορία με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, πανηγυρίζοντας μαζί της την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η περσινή διακοπή του πρωταθλήματος τον βρήκε ξανά στον Πύρασο. Αξίζει να αναφέρουμε  ότι έχει ακόμη αγωνιστεί στη Λαμία, καθώς και στη Β’ κατηγορία της Κύπρου με τον Χαλκάνορα. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις