Με την ίδια διοικούσα επιτροπή η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ παραμένει και τη νέα χρονιά και είναι αυτή που θα “τρέξει” την ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει αύριο Δευτέρα 9 Αυγούστου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 5/7/2021, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937, συνάντηση εργασίας της Διοικούσας Επιτροπής της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, με την νεοεκλεγείσα Διοίκηση του Συλλόγου. Από την πλευρά της Δ.Ε. έδωσαν το “παρών” οι κ.κ. Ρούμπος Νικ., Μυριτζής Αντ. και Γιαννίκος Σπ., ενώ από την πλευρά της Διοίκησης, ο Πρόεδρος κ. Τσεκούρας Νικ, ο Αντιπρόεδρος κ. Κυριακόπουλος Κυρ. και τα μέλη κ.κ. Μεταφτσής Άλ. και Σακελλαρίου Βασ.

Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση, με αντικείμενο τους στόχους, την πορεία και την ανάπτυξη του τμήματος, επικαιροποιήθηκε, η συνέχιση της συνεργασίας της Διοικούσας Επιτροπής, με την Διοίκηση του Συλλόγου, στα πλαίσια της υφιστάμενης συμφωνίας.

Με την ευκαιρία της ανάδειξης της νέας Διοίκησης και της συγκρότησης σε σώμα, η Δ.Ε εύχεται καλή και δημιουργική θητεία στο νεοεκλεγέν Δ.Σ.

Απευθυνόμενοι στους φιλάθλους της ομάδας μας και στους χορηγούς μας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για το ενδιαφέρον τους και τη στήριξη τους στη προσπάθεια που καταβάλλεται, μέσα στις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, ώστε να διατηρηθεί και να εδραιωθεί η ομάδα στις Εθνικές Κατηγορίες Καλαθοσφαίρισης και ζητούμε τη συνέχιση της ενίσχυσης της ομάδας και στη νέα αγωνιστική περίοδο, η προετοιμασία για την οποία, ξεκινά τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021,

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις