Ο Βόλος Υδατοσφαίριση Κολύμβηση συγχαίρει την Εθνική ομάδα πόλο

Ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση καλλιεργεί με συνέπεια στην πόλη του Βόλου το άθλημα της υδατοσφαίρισης, έχοντας την ανδρική του ομάδα στην Α1 κατηγορία, τη γυναικεία στη Β’, ενώ κάθε χρόνο οι ομάδες από τα τμήματα υποδομής του μετέχουν στις τελικές φάσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία της Εθνικής πόλο, ο σύλλογος εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Πριν από 20 ημέρες βλέποντας μία εμβληματική φωτογραφία μπροστά από τον Παναθηναϊκό Στάδιο προφανώς πολλοί από εμάς σκεφτήκαμε «λες;». «Λες αυτή τη φορά;». Αποδείχθηκε περίτρανα ότι: Αυτοί το πίστευαν. Αυτοί το σχεδίαζαν. Αυτοί το πετύχανε. Ελληνική ομάδα υδατοσφαίρισης ασημένια Ολυμπιονίκης. Ελληνική ομάδα υδατοσφαίρισης στην κορυφή του Ολύμπου δικαιώνοντας παράλληλα προσπάθειες δεκάδων μεγάλων υδατοσφαιριστών και προπονητών των προηγούμενων ετών.

Ο δρόμος πλέον έχει ανοίξει και είναι στο χέρι όλων όσων αγαπάμε αυτό το άθλημα να το κάνουμε από αύριο μεγαλύτερο και καλύτερο. Θοδωρή, Δημήτρη, Μάνο, Ντίνο, Δημήτρη, Μάριε, Γιάννη, Αλέξανδρε, Γιώργο, Στέλιο, Κώστα, Χριστόδουλε, Κώστα, Άγγελε, Κώστα, σας ευχαριστούμε για τον αγώνα την προσπάθεια την επιμονή το ήθος και πάνω απ’ όλα για αυτό το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο που κάνει πλέον το άθλημά μας πιο λαμπερό. Συγχαρητήρια».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις