Δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο ο Ολυμπιακός Βόλου

Παρά την απίστευτη συστράτευση όλων των αγνών φιλάθλων του Ολυμπιακού, με σκοπό να μη διαλυθεί η ομάδα και τη μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε για να μαζευτούν χρήματα, προκειμένου να λειτουργήσει η ΠΑΕ, τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά και μεγάλα, με αποτέλεσμα πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός…

…θα αποφύγει το μοιραίο, την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
Όλη την ημέρα χθες Πέμπτη (21/1) η νέα διοίκηση, μαζί με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, δεν σταμάτησαν να κάνουν κινήσεις για να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και να πάρουν οι παίκτες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Θα έπρεπε να μαζευτεί ένα ποσό της τάξης των 28-30 χιλιάδων ευρώ περίπου για να μοιραστεί στους παίκτες και μέχρι χθες το βράδυ τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί ήταν πολύ λιγότερα.
Παράλληλα, θα πρέπει να μαζευτούν χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές και όλα τα υπόλοιπα έξοδα για να διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΕΑΚ.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως ειπώθηκε, θα τυπωθούν 800 εισιτήρια, 700 των 10 ευρώ και 100 γυναικεία των 5 ευρώ και αποφασίστηκε όλα τα εισιτήρια να διατεθούν «πόρτα-πόρτα», έτσι ώστε να εξαντληθούν άμεσα και να μαζευτεί το ποσό των 7.500 ευρώ, για τις ανάγκες της ομάδας.
Πάντως, παραμένει άγνωστο αν το παιχνίδι με την Αναγέννηση θα διεξαχθεί την Κυριακή κανονικά, καθώς θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν σημαντικότατα προβλήματα και να πεισθούν οι παίκτες να κατέβουν αγωνιστούν. Αξίζει να σημειώσουμε, πως αν ένας παίκτης καταθέσει επίσημα προσφυγή δεν μπορεί να αγωνιστεί, αν πρώτα δεν την αποσύρει και στον Ολυμπιακό άλλοι πέντε παίκτες κατέθεσαν προσφυγή μέσα στην εβδομάδα.
Να σημειώσουμε, πως ούτε χθες οι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση (για τρίτη συνεχόμενη μέρα) και κανείς δεν γνωρίζει αν θα γυμναστούν σήμερα Παρασκευή και ποιοι θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις