Τριπλή ενίσχυση για Αιγάλεω

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε το Αιγάλεω.

Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Γεράσιμο Παπαγγελή, τον επιθετικό Θέμη Ποτουρίδη και τον μέσο Γκέρτιν Χοτζάλι.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Παπαγγελή. Γεννημένος στις 24/06/1996 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης (κ20), Ριέτι ,Ηρόδοτος και Καλλιθέα . Γεράσιμε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Ποτουρίδη. Γεννημένος στις 09/01/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό (κ20) , Χανιά Αιολικό, Αστέρα Υπάτου και Ηρόδοτο . Θέμη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γκέρτιν Χοτζάλι. Γεννημένος στις 05/11/1996 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ . Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Λάρισα και Καλλιθέα . Γκέρτιν καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις