Πήρε διαβεβαιώσεις ο Ολυμπιακός από τη Football League

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, Γιάννη Θεοδωρίδη, επισκέφτηκε τα γραφεία της Football League και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Σπύρο Καλογιάννη, αλλά και εκπροσώπου του ΠΣΑΠ. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, καθώς και η Λίγκα δεν επιθυμεί…

…να αποχωρήσει κι άλλη ομάδα, μετά τον Εργοτέλη και δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι θα γίνει από πλευράς Ένωσης ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να μη δημιουργεί κάποιο θέμα με τις προσφυγές (θα πληρώνονται οι παίκτες από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ Ολυμπιακός), για να μπορέσει η ομάδα να ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο.
Από εκεί και πέρα, γίνεται πλέον αγώνας δρόμου, προκειμένου να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται για να αποκτήσει η ΠΑΕ ασφαλιστική ενημερότητα, περίπου 30.000 ευρώ, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να εκδώσει δελτία για τους παίκτες της ομάδας Νέων που θα προωθηθούν στην επαγγελματική ομάδα, ενώ πιθανότατα να αποκτηθούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές ερασιτέχνες, μέχρι 24 ετών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο Ολυμπιακός.
Παράλληλα, θα πρέπει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να πείσουν τους παίκτες εκείνους που κατέθεσαν προσφυγή και οι οποίες εκδικάζονται αύριο Πέμπτη 28/1 (Μπουτζίκος, Ζέρης, Κεσίδης, Σκοπελίτης, Αρβανίτης), να μείνουν και να βοηθήσουν την ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις