Βοσνιάδης: Δεν τελειώσαμε τις φάσεις – Ικανοποιημένος από διάθεση και τρεξίματα

“Μία έμπειρη ομάδα απαγορεύεται να δέχεται τέτοια γκολ” τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, όπου η Νίκη γνώρισε την ήττα με δύο τέρματα από κόρνερ. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας επισήμανε, επίσης, πως θα πρέπει οι παίκτες του να τελειώνουν τις φάσεις και να είναι πιο προσεκτικοί στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη:

«Ασκήσαμε πίεση, κλέψαμε μπάλες αλλά για ακόμη μία φορά δεν τελειώσαμε φάσεις. Σε μία από τις λίγες επισκέψεις του αντιπάλου, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Είναι στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις όταν μας δίνεται η δυνατότητα και από ‘κει και μετά να είμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις.

Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες, απαγορεύεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Γενικά, όμως, από διάθεση, από τρεξίματα γι’ αυτή την περίοδο, είμαι ευχαριστημένος. Αν βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετά καλά πράγματα.

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Αν δεν τις εκμεταλλευτείς, βρίσκει την ευκαιρία ο αντίπαλος να σε τιμωρήσει. Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει να πάει στην παραπάνω κατηγορία. Εμείς αν διορθώσουμε λεπτομέρειες θα δημιουργήσουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα η οποία επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια σ’ αυτό το επίπεδο και πρώτο μέλημά μας είναι να σταθεροποιηθεί σ’ αυτή την κατηγορία και να είναι μία από τις ομάδες που θα βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις