“Λευκή” ισοπαλία για τους Νέους του Ολυμπιακού Β. με Αγρ. Αστέρα (45 photos)

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Αγρ. Αστέρα, με την αναμέτρηση των δύο ομάδων να διεξάγεται κανονικά στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Θυμίζουμε, πως την περασμένη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν αγωνιστεί στο ματς με τη Λαμία, καθώς δεν…

…υπήρχαν τα χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές. Αποτέλεσμα να χάσουν εκείνο το ματς στα «χαρτιά».
Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με λιγοστές καλές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος σε γενικές γραμμές, κυκλοφορώντας καλύτερα τη μπάλα, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Η καλύτερη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο μέρος χάθηκε από τον Μπέικο στο 28′, ενώ στην επανάληψη ο Αγγελής στο 86′ βρέθηκε σε θέση βολής, χωρίς να καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, από την οποία είχε χάσει με 3-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σπηλιόπουλος, Ράπτης, Μπάσαρι, Γαρυφάλλου, Παπαϊωάννου, Χατζησταμάτης, Αγγελής, Ζαρίφης, (89΄ Πάτσης), Μπέικος, Καναβός (89′ Μαλέρδος), Γκουγκούδης (81′ Καλαμίδας).
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο βοηθητικό του ΕΑΚ:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις