Ολυμπιακός Β.: Όλοι κοντά στις ομάδες μας στο μπάσκετ

Με τους αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΑΙΑ 2012 για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος σε σχετική της ανακοίνωση κάνει έκκληση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των αθλητριών, των αθλητών και των προπονητών τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής…

 …”Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Νίκαιας 2012 επιχειρώντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Εθνικό Λάρισας.

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12 . 00 στο ΕΑΚ Βόλου θέλοντας εκτός από τη νίκη, να καλύψει και τη διαφορά των 8 πόντων έναντι της Ολύμπια Λάρισας, αφού στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 62-55, προκειμένου να κατοχυρώσει την τρίτη θέση και να παλέψει με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για την προνομιούχο 2η θέση που οδηγεί στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αθλητικές επάλξεις στους δημοσιογράφους Γιώργο Πέγιο και Γιώργο Μαστρογιάννη για την περιπέτεια υγείας που περνούν. Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας, που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές μας. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι η δύναμη μας και σας θέλουμε κοντά μας”.