Μέρες του 2011 για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου

Μέρες του 2011 ετοιμάζονται να ζήσουν οι οπαδοί και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, τότε που διαδήλωναν κατά της Πολιτείας και της ΕΠΟ για τον αφανισμό της ομάδας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Σήμερα (6/2) στις 6 το απόγευμα πραγματοποιείται συλλαλητήριο στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, στο οποίο ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει…

…να στείλει το μήνυμα ενός νέου ξεκινήματος της ομάδας από το μηδέν, εκφράζοντας την αποδοκιμασία του σε όλους αυτούς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη διάλυση.
Ο Ολυμπιακός σε λίγες μέρες, εφόσον μηδενιστεί σε τρία παιχνίδια, παύει να υφίσταται ως επαγγελματική ομάδα και καλείται να οργανωθεί από το μηδέν. Να βρει τους ανθρώπους εκείνους που θα λειτουργήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα δημιουργήσουν μια ομάδα, η οποία με βήματα σταθερά και στέρεα θα ξαναγίνει και πάλι πρωταγωνίστρια.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού επιβάλλεται να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα, να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια που θα γίνει για την αναγέννηση του συλλόγου κι αυτό θα πρέπει να το δείξει με έργα και όχι με λόγια.
Σήμερα στις 6 το απόγευμα, όπως προαναφέραμε, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στον Αγ. Νικόλαο, δείχνοντας τη δυναμική της ομάδας, αλλά και τη «δίψα» του κόσμου να την ξαναδεί μεγάλη και πρωταγωνίστρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις