Έχασε 0-3 στα “χαρτιά” και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Ολυμιακός Β. (photos)

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν διεξήχθη το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανσερραϊκό, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (7/2) στις 15.00 στο ΕΑΚ Βόλου. Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί (εδώ και δέκα μέρες δεν υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ), με τον διαιτητή Άγγελο Αγγελάκη να συμπληρώνει το φύλλο…

…αγώνα, γράφοντας πως στο γήπεδο παρουσιάστηκε μόνο η μία ομάδα (Πανσερραϊκός).
Η ομάδα των Σερρών έδωσε κανονικά το «παρών» στο ΕΑΚ, με τον διαιτητή να κάνει την ταυτοποίηση των ποδοσφαιριστών που δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα, στη συνέχεια το έκλεισε και οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο.
Λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι αναχώρησε και η αποστολή του Πανσερραϊκού για τις Σέρρες, η οποία ταξίδεψε αυθημερόν στο Βόλο.
Για την ιστορία η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού: Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Στεριανός, Ιωαννίδης, Ολίσε, Γρούτσης, Τριανταφυλλάκος, Σιάκα, Μπεριάν, Φουρτάδο.
Αναπληρωματικοί: Τσιμίκας, Ανδρέου, Αγγελίδης, Μπαρέτας, Δωματτάς, Κιόσι, Μέλκας.
Ο Πανσερραϊκός παίρνει στα «χαρτιά» το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με σκορ 0-3, ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου αυτός ήταν ο δεύτερος μηδενισμός, γεγονός που σημαίνει πως στο επόμενο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο (14/2), στο οποίο δεν θα κατέβει το βολιώτικο συγκρότημα να αγωνιστεί, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost. gr στιγμιότυπα από το ΕΑΚ:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις