Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τίμησε τον Δημήτρη Βαϊνά

Στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Δημήτρη Βαϊνά, ο οποίος τίμησε όσοι λίγοι τον σύλλογο. Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κυριάκος Κυριακόπουλος, απένειμε στον Βαϊνά μία φανέλα του συλλόγου με το Νο 6, που φορούσε ως ποδοσφαιριστής, στην οποία αναγραφόταν στο πίσω μέρος το όνομά του.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ, ο Δημήτρης Βαϊνάς, γέννημα-θρέμμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, αγωνίστηκε 15 σερί χρόνια στην ομάδα, από το 1981 έως το 1996. Έπαιξε με τον Ολυμπιακό δύο χρονιές στην Α’ Εθνική (57 συμμετοχές, πέντε γκολ), ενώ έχει να επιδείξει επίσης 133 συμμετοχές και 10 γκολ στη Β’ Εθνική, όπως και 12 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Δημήτρης Βαϊνάς εξακολουθεί να είναι κοντά στην ομάδα, την οποία αγάπησε και υπηρέτησε πιστά, αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά των τμημάτων υποδομής και είναι από τους, πλέον, αγαπητούς παλαίμαχους, για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στα παιχνίδια έδρας, θα τιμήσει κι άλλους σημαντικούς ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα, με την προσωπικότητά τους και παραμένουν πιστοί στην ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις