Βρίσκουν ποδοσφαιρική στέγη και οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Πέρα από την επαγγελματική ομάδα και οι Νέοι του Ολυμπιακού δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League. Η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τη Ζάκυνθο εκτός έδρας και θα έχει και αυτή άδοξο τέλος.
Ήδη οι νεαροί…

…παίκτες του Ολυμπιακού αρχίζουν και βρίσκουν ποδοσφαιρική στέγη για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τρεις παίκτες θα ενισχύσουν τον Θησέα και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Γαρυφάλλου, Γρηγόρης Γκίκας και Θανάσης Γκουγκούδης. Δύο παίκτες αποκτήθηκαν από τον Σαρακηνό, οι Κώστας Παπάζογλου και Χάρης Ράπτης, ενώ οι Θεοδόσης Μασούρας και Δημήτρης Ζάχος θα παίξουν στον Ιάσονα Α.Μ. Ο Βασίλης Ζαρίφης πιθανότατα θα αγωνιστεί στον Ηρακλή Βόλου, ενώ η Α.Ε. Διμηνίου έχει έρθει σε επαφή και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Μπλούχου.
Τις επόμενες μέρες και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου θα κλείσουν σε ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής, καθώς η μεταγραφική περίοδο για τους ερασιτέχνες ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις