Αποκλείστηκε ο Α.Σ. Βόλος 2004 έχασε 6-1 από τις Ελπίδες για το Κύπελλο (photos)

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, μετά τη ήττα που γνώρισε με 6-1 από τις Ελπίδες Καρδίτσας στο ΕΑΚ Βόλου. Οι νικήτριες ήταν σαφώς ανώτερες, πιο έμπειρες, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία Οι τρεις ξένες παίκτριες των φιλοξενουμένων, Ζντράβκοβιτς, Σρετρένοβιτς και Σάλκονιτς ήταν…

…οι πρωταγωνίστριες του παιχνιδιού, καθώς πέτυχαν τα έξι γκολ της ομάδας τους, ενώ το τέρμα της βολιώτικης ομάδας πέτυχε η Μαρία Γουγούση.
Αφού πρώτα χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για τις φιλοξενούμενες, στο 28′ το σκορ άνοιξε. Η Σρετρένοβιτς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, στο 38′, η ίδια παίκτρια αφύλακτη μέσα στη μικρή περιοχή με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας της και δεύτερο προσωπικό. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-3, καθώς στο 45΄ η Ζντράβκοβιτς με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της Χατζηλαζάρου.
Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις Ελπίδες να είναι διαρκώς στην επίθεση, για να γίνει το 0-4 στο 60′ με την Σάλκονιτς. Στο 65′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο, με την Ζτράβκοβιτς να σημειώνει το 0-5, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο παιχνίδι.
Ο Α.Σ. Βόλος 2004 σκόραρε στο 83′ με την Μαρία Γουγούση, μειώνοντας σε 1-5. Το σκορ έκλεισε το 89′ η Σάλκονιτς, γράφοντας το τελικό 1-6.
Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Σταμοπούλου, Παπασακελλαρίου (55′ Μπαλαμούτη), Σύρμου, Αντόλη, Γρηγοριάδη (70′ Γεωργολοπούλου), Κορωναίου, Πούλιου, Γάτσιου (65′ Πάσχου), Οικονόμου.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσιλίκα, Πύθουλα, Σίμου, Αλεξίου, Λιάκου, Σάλκονιτς, Ζντράβκοβιτς, Σρετρένοβιτς, Γούλα, Κόλλια, Χρυσοστόμου.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΕΑΚ Βόλου:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις