Εκλογές στα… λόγια προκήρυξε ο Καλογιάννης

Όταν η αξιοπιστία πάει περίπατο… Άλλα δήλωσε, άλλα έκανε ή, πιο σωστά, απολύτως τίποτα δεν έγινε απ’ όσα είπε. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ένωσης Β’ Εθνικής Σπύρο Καλογιάννη, ο οποίος μετά το Δ.Σ. της 28ης Ιανουαρίου είχε γνωστοποιήσει στους δημοσιογράφους ότι παραιτείται και πως προκηρύχθηκαν αρχαιρεσίες στη διοργανώτρια…

…για τις 17 Φεβρουαρίου! Μάλιστα, και εντός του συμβουλίου είχαν ειπωθεί ατάκες του στυλ «αποχωρώ, δεν μπορώ άλλο, θα γίνουν εκλογές για τον αντικαταστάτη μου…».
Φυσικά, εκλογές δεν διεξάγονται ούτε καν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, όπως ανέφεραν άλλες μεταγενέστερες πληροφορίες, με τη σημείωση ότι ο Καλογιάννης θα κατέβαινε ο ίδιος υποψήφιος και ουσιαστικά όλα αυτά έγιναν για να επιβεβαιώσει τη δύναμη – αποδοχή του από το σύνολο των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας.
Ο πολύπειρος παράγοντας, λοιπόν, αποδείχθηκε ότι έκανε… πλάκα σε όλο τον κόσμο, τρόλαρε άπαντες και φυσικά ουδείς θα τον πιστέψει την επόμενη φορά που θα πει το «φεύγω», αφού το αστείο μετατρέπεται σε ανέκδοτο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Γιατί είναι άλλο να εμφανίζεται κάποιος απογοητευμένος και προβληματισμένος ή να λέει πως σκέφτεται να αποχωρήσει και άλλο να το δηλώνει ως τελεσίδικη απόφαση. Και αυτό, όμως, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί έως ένα βαθμό, αρκεί να υπήρχε η ίδια ευαισθησία για να ενημερώσει σχετικά με την αλλαγή της -αρχικής- απόφασής του. Ούτε αυτό δεν έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις