Σαββατοκύριακο «φωτιά» για τον Κένταυρο Αγριάς

Σαββατοκύριακο «φωτιά» αναμένεται να είναι το ερχόμενο (22&23 Ιανουαρίου 2022) για τους νεαρούς παίκτες του Κενταύρου Αγριάς. Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τους Πόντιους Κιλκίς, δεν διεξάχθηκε την προηγούμενη Κυριακή (16/1) λόγω αναβολής. Σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας (Ο.Χ.Ε) ανέβαλε το σύνολο των παιχνιδιών της 7ης Αγωνιστικής της πρώτης φάσης του 2ου ομίλου (Α’ υποόμιλος) της Β Εθνικής κατηγορίας.

Ως εκ τούτου, η ομάδα της Μαγνησίας θα κληθεί το Σάββατο (22/1) στις 15:00 να αγωνιστεί στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας εναντίον του τοπικού Φέρωνα για την 8η αγωνιστική και σε λιγότερο από 24 ώρες θα αντιμετωπίσει (Κυριακή,12:00) στο ΕΑΚ του Βόλου τους Πόντιους Κιλκίς.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στον υποόμιλο. Η ομάδα των Κρατήρα-Καλαποδά βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες σε 5 παιχνίδια και 8 βαθμούς ενώ ο ΑΟ Εκμάθησης αθλημάτων ακολουθεί με 7 βαθμούς και οι Πόντιοι με 6. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα δύο αυτά παιχνίδια είναι κομβικής σημασίας για την διατήρηση της κορυφής διότι η εξασφάλιση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων θα  οδηγήσουν στην δεύτερη φάση του 2ου ομίλου.

Η παρουσία των φίλων της ομάδας και του αθλήματος είναι απαραίτητη την Κυριακή το μεσημέρι (12:00) στις κερκίδες του ΕΑΚ για να βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες στην επίτευξη της νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις