Βαριά ήττα για τον Θησέα στη Νέα Αρτάκη

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Θησέας από τη Νέα Αρτάκη και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία.

Το ματς

Στη πρώτη κιόλας επίθεση οι ‘ερυθροκίτρινοι” πήραν το προβάδισμα με γκολ από τα αποδυτήρια. Ο Χατζηστάμου γύρισε παράλληλα και ο Μεγάλος σταμάτησε τη μπάλα με πολύ ωραίο τρόπο και εκτέλεσε τον Κουτσιρίμπα για το 1-0.

Στο 10΄ ο Παπαδάκης έκλεψε τη μπάλα λίγο πάνω από τη μεσαία γραμμή και έβγαλε μόνο τον Μεγάλο που πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Στασινόπουλος έδωσε για τον Μεγάλο που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε ο Κουτσιρίμας απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 48΄ ο Παπαδάκης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη περιοχή από μαρκάρισμα του Μπόρα ο διαιτητής Αλαφογιάννης δεν είδε κάτι επιλήψιμο.

Καλό σουτ του Τσιανάκα  στο 53΄πέρασε εκτός εστίας.

Στο 64΄λάθος του Μανωλικίδη  που τροφοδότησε τον Σιώμο το σουτ ήταν κακό και στη συνέχεια ο Τσούπρος με προβολή έκοψε το τελείωμα του Λίτσου. Στη κόντρα επίθεση ο Χατζηστάμου έκοψε παράλληλα για τον επερχόμενο Παπαδάκη που έκανε προβολή η μπάλα μόλις άουτ.

Από μπαλιά του Ντράγκαν στο 72΄ ο Μεγάλος ξεχύθηκε στην επίθεση, γύρισε παράλληλα προ του Ντελέκου έκοψαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Ο Παπαδάκης σκόραρε στο 76΄από πάσα του Ντράγκαν ο διαιτητής Αλοφογιάννης ακύρωσε το γκολ για χέρι και έδειξε κίτρινη κάρτα στον σκόρερ.

Στο 87΄ εκτέλεση φάουλ Ζαχαρόπουλου και ο Τσούπρος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Νέα Αρτάκη (Μ. Γκόφας): Μανωλικίδης, Στασινόπουλος, Στάρις (66΄ Γριζανίτης), Τσούπρος, Καραμπάς (54΄ Αντωνάκης), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (79΄ Κατσαρής) , Ντελέκος, Μεγάλος, Ντράγκαν (79΄ Ζαχαρόπουλος), Χατζηστάμου

Θησέας Αγριάς (Δ. Κόφφας): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκούτης, Δημουλάς, Μπόρας (75΄ Κουτσούκης), Αλμασίδης, Παπαδήμος (60΄ Σιώμος), Χατζησταμάτης (83΄ Μασούρας), Καρατσώλης 60΄ Λίτσος) , Κατσιγιάννης, Τσιανάκας

Starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις