«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, αλλά πιστεύουμε»


Μοιράσου το άρθρο

Αναλυτικά η δήλωση του: 

«Ήταν μια καλή νίκη και ένα βήμα πιο κοντά στους μελλοντικούς μας στόχους και όραμα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, αλλά πιστεύουμε! Καλό είναι να σχεδιάζουμε και να ονειρευόμαστε ένα λαμπρό μέλλον, αλλά ας μην ξεχνάμε το παρελθόν μας και τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ!

Ας μην ξεχνάμε τον εκπληκτικό Προπονητή της Κ19, Νικόλαο Καραμπιμπέρη που ανιδιοτελώς, προπονούσε τους νέους πολεμιστές μας. Δεν τον ένοιαζε πώς αυτές οι ήττες θα αντανακλούσαν στο μητρώο του (σ.σ. στην ποδοσφαιρική του εικόνα). Ήταν εκεί για την Καβάλα όταν η Καβάλα τον χρειαζόταν περισσότερο! Σας ευχαριστούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Οι νέοι μας πολεμιστές. Που θα τους θυμόμαστε πάντα για όσα έχουν κάνει! Έχουν τοποθετηθεί στην ιστορία αυτής της ομάδας! Σύντομα θα τους τιμήσουμε σε ένα από τα μελλοντικά μας παιχνίδια. Ζήτησα και μια αφίσα τους να προστεθεί στις αίθουσες των γηπέδων, και έτσι θα τους θυμόμαστε για χρόνια και δεκαετίες! Σας ευχαριστούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Για όσους τρελούς οπαδούς της Καβάλας εμφανίστηκαν για να δουν αυτά τα παιδιά να παίζουν, στη βροχή και στο κρύο, εντός ή εκτός έδρας! Η ομάδα ήταν «γονατισμένη» αλλά παρ’ όλα αυτά πηγαίνατε να τη δείτε! Σας ευχαριστούμε και σας θυμόμαστε!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις