SL2: Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής με τρία παιχνίδια

Τρία παιχνίδια, δύο στον Βόρειο και ένα στο Νότιο όμιλο, περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του Σαββάτου (26/2), για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

 

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 14:45 για τον ίδιο όμιλο, ο Ολυμπιακός Β΄ αντιμετωπίζει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά την εκτός έδρας ήττα τους από την Λάρισα θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να σκαρφαλώσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» του Θωμά Γράφα στοχεύουν στην απόσπαση, ενός θετικού αποτελέσματος στην προσπάθεια που κάνουν για συγκέντρωση βαθμών με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τέλος την ίδια ώρα, για τον Νότιο όμιλο αυτή τη φορά η ΑΕΚ Β αντιμετωπίζει στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας τον Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Καραϊσκάκη θέλουν να πετύχουν την έβδομη τους εντός έδρας νίκη και να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στον αντίποδα η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, μετά την εκτός έδρας ήττα της μεσοβδόμαδα από την ουραγό της βαθμολογίας Ζάκυνθο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

14:45 Ολυμπιακός Β – Απόλλων Λάρισας ERTSPORTS1

17:00 Βέροια – ΠΑΟΚ Β ΕΡΤ3

Νότιος όμιλος

14:45 ΑΕΚ Β – Εργοτέλης ΕΡΤ3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις