Με ΠΑΟΚ Β’ για το ξεκίνημα της ανατροπής ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα (2/3, 15:00) στο γήπεδο της Νεάπολης τον ΠΑΟΚ Β’, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, και θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει τη δική του ανατροπή, όσον αφορά τη διεκδίκηση της παραμονής του στην κατηγορία.

Στη διάθεση του Βασίλη Βούζα τίθονται τόσο ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς που επιστρέφει από τιμωρία τριών αγωνιστικών, όσο και ο Γκαργκαλατζίδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντιθέτως εκτός αποστολής έμειναν οι Μανάφοβ, Ασαμόα, Νάνι, Χατζής και Πέλκας.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου.

O ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’, από τη μεριά του, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Χατζηστραβό και Κουλούρη, καθώς και τους τιμωρημένους Σαλαμούρα και Μελετίδη.

Αναλυτικά η αποστολή του “Δικεφάλου”: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Φασίδης, Πανίδης, Σμυρλής, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Τζίμας, Γκορντεζιάν.

Ο διαιτητής

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, θα διευθύνει ο Βασίλης Στάμος από την ΕΠΣ Ηλείας. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Καραλής επίσης από την ΕΠΣ Ηλείας και Θεοδόσης Φαλτάκας από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις