Το εξωφρενικό ποσό που ζητά ο Αμπράμοβιτς για να πουλήσει την Τσέλσι

Μοιράσου το άρθρο

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πιέζεται πανταχόθεν για να πουλήσει την Τσέλσι όμως δεν θα το κάνει χωρίς ένα τεράστιο οικονομικό αντάλλαγμα, με Ελβετό μεγιστάνα να αποκαλύπτει πως ο Ρώσος απαίτησε 2 δισεκατομμύρια ευρώ για να δώσει τις μετοχές.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα έκανε άνω-κάτω τον πλανήτη και μαζί την Τσέλσι, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αναγκάζεται να αφήσει τη διαχείριση των μπλε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας και να δέχεται έντονες πιέσεις για να απεμπλακεί οριστικά από τους πρωταθλητές Ευρώπης, πουλώντας τις μετοχές του.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν πρόκειται να γίνει με το… αζημίωτο, με τον 86χρονο Ελβετό δισεκατομμυριούχο, Χάνγιοργκ Βάις, να δίνει συνέντευξη στο μέσο της πατρίδας του, Blick, και να προχωράει στην αποκάλυψη πως έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την αγορά της Τσέλσι και πως ο Ρώσος μεγιστάνας άφησε να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους με ένα ποσό μικρότερο των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

“Θα χρειαστεί να περιμένω για 4-5 μέρες, όμως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ζητάει πάρα πολλά για να δώσει τις μετοχές. Η Τσέλσι τού οφείλει 2 δισεκατομμύρια ευρώ και θέλει να πάρει αυτό το ποσό φεύγοντας.

Δεν είμαι μόνος μου σε αυτό, υπάρχουν ακόμα 6-7 επενδυτές μαζί μου”, δήλωσε ο Χάνγιοργκ Βάις, με τον ιδρυτή της εταιρείας ιατρικών εργαλείων “Synthes USA” να υπογραμμίζει στην ίδια συνέντευξη πως ο Αμπράμοβιτς επιθυμεί αυτή τη στιγμή να πουλήσει την Τσέλσι, και να καταλήγει:

“Μόνο με συνεργάτες θα μπορούσα να πάρω την Τσέλσι και πρέπει να εξετάσω όλα τα δεδομένα και τις συνθήκες. Δεν θα κάνω τίποτα μόνος μου”.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις