“Ζωντανή” για τον τίτλο η Αναγέννηση, ταπείνωσε με πεντάρα τη Βέροια (video)

Σε ένα τρομερό ματς με επτά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναγέννηση Καρδίτσας ταπείνωσε με 5-2 τη Βέροια και της έσπασε το νικηφόρο σερί.

Μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες, η Βέροια… φρέναρε!

Σε ένα απίστευτο ματς, με επτά (!) γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναγέννηση Καρδίτσας επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-2 της «βασίλισσας του Βορρά», παρότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές.

Ο Πασάς έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 49’, ωστόσο ο Μπραμπίγια ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο μόλις τρία λεπτά αργότερα.

Στο 58’, ο Πασάς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Βέροια, με την Αναγέννηση να είναι καταιγιστική στη συνέχεια και να σκοράρει τρεις φορές μέσα σε οκτώ λεπτά!

Πρώτα ήρθε η ισοφάριση από τον Λαγό (61’), με τους Πλέγα (63) και Δημούτσο (69’) να φέρνουν τούμπα το ματς, προτού έρθει το… κερασάκι στην τούρτα από τον Λαρέα στο 85’.

Η Βέροια παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου αλλά η ΑΕΛ… καραδοκεί στο -3, με την Αναγέννηση να βρίσκεται στο -11, ισόβαθμη με τη Ξάνθη.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86’ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρέα, Δημούτσος (90+1’ Βιδάλ), Λαγός (87’ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (79’ Γκίνη), Μπραμπίγια (87’ Μάνιος)

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (66’ Οικονόμου), Μούργος (87’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (46’ Φοφανά, 79’ Καπνίδης), Πασάς.

Σε λίγα λεπτά το βίντεο με τα στιγμιότυπα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις