Austrian Boys: «Θα απέχουμε γιατί γουστάρουμε…»

Μπορεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού Βόλου στην τελευταία ανακοίνωση να έκανε λόγο για ενότητα και κοινή πορεία διοίκησης, οπαδών και αγωνιστικού τμήματος, ωστόσο οι Austrian Boys δεν φαίνεται να συμφωνούν και ενημερώνουν πως θα απέχουν από τις εκδηλώσεις του τμήματος μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την άποψη μας ως προς τον ερασιτέχνη της ομάδας μας και ειδικά ως προς τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος μπάσκετ. Μετά από συνάντηση που είχαμε χθες με κάποια από τα μέλη του ερασιτέχνη, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των οπαδών της ομάδας μας, μας τάξατε κάποια πράγματα τα οποία δεν τα τηρήσατε ούτε στο μικρό μας δαχτυλάκι.

Δεν κάνατε πράξη τα λόγια σας ούτε για τα μάτια του κόσμου. Άλλα μας υποσχεθήκατε χθες και άλλα κάνατε σήμερα. Για να μαθαίνει και ο απλός κόσμος της ομάδας μας την αλήθεια.. Κύριοι, εμείς θα απέχουμε από δω και πέρα.. Και θα απέχουμε όχι γιατί μας το ζητήσατε, αλλά γιατί εμείς έτσι γουστάρουμε.

Γιατί δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία και τα ψέματα. Όσον αφορά την παγκόσμια πρωτοτυπία (την ψευδή ανακοίνωση των παιχτών σε βάρος των οργανωμένων) θα θέλαμε να τους πούμε μόνο το εξής: Πριν έρθετε στον Ολυμπιακό Βόλου παίζατε στην Ευρωλίγκα με περισσότερο κόσμο; Είχατε ξαναδεί ποτέ σας κόσμο να σας στηρίζει;

Είστε όλοι περαστικοί από τον Ολυμπιακό Βόλου, εμείς σαν οργανωμένοι θα είμαστε για πάντα. Ήμασταν πριν από εσάς, είμαστε τώρα και θα είμαστε και μετά από εσάς! Αυτήν είναι η διαφορά μας..

Απέχουμε από τα τμήματα του ερασιτέχνη. Η αξιοπρέπεια μας καθώς και η τιμή μας δεν μας επιτρέπει να στηρίξουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έμπρακτα έχει πολεμήσει την ομάδα μας. Θα επιστρέψουμε μόλις το κρίνουμε εμείς! Μόλις ελευθερωθεί και αυτό το τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου! Και εμείς σαν οργανωμένοι έχουμε ένα κακό: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις