Τζοβάρας: “Δουλειά του συνόλου τα γκολ μου, βήμα-βήμα για πρωτάθλημα και Κύπελλο”

?????????????????????????????????

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων του χθεσινού ημιτελικού, ανάμεσα σε Αγία Άννα και Αίαντα Σούρπης, Αντώνης Τζοβάρας, μίλησε στο goalpost.gr, σχετικά με τη χθεσινή αναμέτρηση και τη συνέχεια της ομάδας του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον χθεσινό ημιτελικό:

“Αρχικά, αξίζει να αναφερθεί, πως παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με καλό ρυθμό, δύναμη, πάθος και, προπαντός, απόλυτη καθαρότητα. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, με ποιότητα, εμπειρία κι έναν εξαιρετικό προπονητή. Το τεχνικό μας τιμ μάς προετοίμασε πολύ καλά κι όλα τα παιχνίδι είχαμε φοβερή απόδοση, όπως στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Πύρασο, για το πρωτάθλημα. Το σύνολο δούλεψε κι η προετοιμασία μας κι η δουλειά μας, μέσω των οδηγιών των προπονητών μας, “βγήκαν” στο γήπεδο. Η δική μου εμφάνιση είναι αποτέλεσμα του συνόλου. Τροφοδοτήθηκα σωστά, βγάλαμε στο χορτάρι πράγματα που τα δουλεύουμε πολύ καιρό και κατάφερα να πετύχω δύο τέρματα. Ελπίζω η φόρμα μου να συνεχιστεί, μέχρι τέλους, και να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της”.

Για τη συνέχεια, σε ό,τι αφορά την Αγία Άννα:

“Στο πρωτάθλημα, δεδομένα, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και, βήμα-βήμα, θα προσπαθούμε να κερδίζουμε το κάθε ματς και να προχωράμε στο επόμενο. Στο τέλος, θα κάνουμε ταμείο, ελπίζοντας. Στόχος, πάντως, είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι, ό,τι κι αν προκύψει. Το Κύπελλο, επίσης, είναι ένας πολύ ενδιαφέρον θεσμός για εμάς, μάς ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα τον κυνηγήσουμε. Άλλωστε, ποιος δε θα ήθελε να αγωνιστεί σε έναν τελικό, με πολύ κόσμο, με στόχο την κατάκτηση ενός τροπαίου;”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις