Φυντάνης: «Παίζαμε τσιγκολελέτα»

Θεωρείται άνθρωπος ειδικών αποστολών… Ο λόγος για τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος την Παρασκευή (4/3) έκανε την πρώτη του προπόνηση ως νέος προπονητής της Παναχαϊκής.
Ο έμπειρος κόουτς, που κάθεται για τέταρτη φορά στον πάγκο των Πατρινών και κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (6/3) στο καθοριστικό για την επιβίωση των «ροσονέρι» εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό μίλησε το a-sports.gr για την επιστροφή του.

«Το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εγώ ήρθα στην Παναχαϊκή για να τη σώσω. Δεν ήρθα για να πω ότι είμαι σε μια ομάδα της Β’ Εθνικής…», δήλωσε ο αρχικά ο Φυντάνης.
Ο 54χρονος τεχνικός, που θα έχει μόλις 13 παίκτες στη διάθεση του (ανάμεσα τους δύο τερματοφύλακες αφού δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ι. Λαμπρόπουλος και οι τραυματίες Σαμπατάκος και Μητρόπουλος) τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι η τόνωση του ηθικού της ομάδας…

«Όλο το βάρος θα πέσει στην ψυχολογία… Λίγη τακτική, όλο το θέμα για την Κυριακή είναι η ψυχολογία. Και από την πρώτη κιόλας προπόνηση είδα αλλαγή και αυτό είναι ενθαρρυντικό», ήταν τα λόγια του Φυντάνη, ο οποίος κλείνοντας άφησε μομφή και για τον μέχρι τώρα τρόπο παιχνιδιού της ομάδας υποστηρίζοντας: «Σε κάποιους αγώνες η ομάδα ήταν σαν να έπαιζε τσιγκολελέτα… Ε, αυτό θα αλλάξει σίγουρα! Η Παναχαϊκή θα έχει μεγαλύτερο τσαμπουκά στο παιχνίδι της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις